Get Adobe Flash player

Бъдещите майки, пиещи мляко - полезно или не ?

Бъдещите майки пиещи по-вече мляко!


Майките които употребяват за пиене по-вече мляко по време на бременността, предпазват в голяма степен децата си от множествена склероза, твърдят Американските учени.

Децата, майките на които консумират повече мляко през 9-те месеца на бременността си, имат по-малка вероятност да се разболеят от множествена склероза. Това е така но не трябва да прекалявате с количеството на прясното мляко дневно, за да не предизвикате алергия на бебето към белтъка. Единствено в неограничени количества може да се приема само киселото мляко.
Този факт се установява след дълги наблюдения в/у развитието на хиляди момиченца, майките на които са представяли информация за диетата през 9-те месеца на бременността си.
Едва при 200 от тези деца до 16-та им годишнина се наблюдава това заболяване.
Установява се , че витамин Д, които е една от съставките на млякото и рибеното масло оказва голямо съдействие за предотвратяване на склерозата, споделят Американските учени.

 

 

 

 


млякото по време на бременността, бъдещите майки, майките пиещи мляко, киселото мляко по време на бременността,как да предпазим децата си от склероза, витамин Д през бременността, www.reni-fashion.com.

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 30 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
102913
Днес133
Вчера524
Тази седмица1099
Този месец8709
AZ-JENATA.BG - Последни новини