Get Adobe Flash player

Майките пушачи

Бъдещите майки пушачи!

Децата на които майките пушат през периода на бременността, вероятността от затлъстяване е по-голяма във времето когато са тинейджъри, според изследователи.

 

Установено е, че бебетата които още в утробата на бъдещата майка са подложени на изпитанията от цигареният дим, според проучването - в по-нататъшният етап от живота си могат да натрупат повече мазнини в сравнение със своите връстници. Децата на средна възраст могат да натрупат в пъти повече излишни килограми, поради факта, че майките им не са спрели пушенето на цигари в 9-те месеца от бременността си.

 

Това трябва да е една от основните причини които да накарат бременните да не пушат поне до раждането на детето, а да не говорим за всички останали вреди до които може да доведе тютюнопушенето не само за детето, но и за бъдещата майка. Според учените никотинът се задържа повече време в тялото на плода , отколкото в това на майката, а това влияе на части от мозъка и то в голяма степен на тези контролиращи количеството храна което да приемаме.

 

 

 


бременността, бременните, бъдещите майки пушачи, майките пушачи, пушенето по време на бременноста, цигари при бременните, пушене и бременност, цигари и бременност,пушенето при бременните, www.reni-fashion.com

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 66 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
102913
Днес138
Вчера524
Тази седмица1104
Този месец8714
AZ-JENATA.BG - Последни новини