Get Adobe Flash player

Бременност и токчета?

Подходящи обувки по време на бременност!

Бременните жени рискуват здравето си, само за да бъдат модерни, тъй като носят неправилния тип обувки.

Не винаги модерното е здравословно! Неправилните обувки носят рискове за здравето при бременните дами. Направено е изследване на около 1000 бременни, като резултат се установява, че 80% от бъдещите мамчета носят обувки с високи токчета, равни ботуши и гумени джапанки, които до голяма степен им вредят. Голяма част от бременните дами редовно изпитват болки в краката и са в постоянно напрежение, следвайки модните тенденции.

За да избегнете проблемите с краката, подутите глезени, болки в петите и ходилата, носете обувки с висок ток само в крайни случаи и то за кратко време 3-4 часа. Носете модерните си обувки само когато се налага при по-специални поводи, а в останалото време носете удобни за вас обувки.

 

 

 

 


бременни,бременност,бременните жени,бременните дами,бременност и токчета,модерни бременни,обувки за бременни,бъдещи мамчета,бременните дами,модерни обувки за бременни, подходящи обувки по време на бременността, вредни обувки за бременни, модерни бъдещи майки, какви обувки да носим по време на бременността. www.reni-fashion.com

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 40 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
100303
Днес191
Вчера465
Тази седмица2201
Този месец9173