Get Adobe Flash player

Нова колекция есен-зима 2017/18 г. в магазин "РЕНИ" в гр Варна

Модна къща "РЕНИ", откри новия есенно-зимен сезон 2017/18 с дрехи за бременни и дрехи за макси дами във фирменият си магазин в гр. Варна.

Точният адрес на магазина ни във гр.Варна е:

- ул"Георги Бенковски" No73 - карта;

 

Тук ще можете да видите новата ни колекция есен-зима с облекла за бременни и облекла за макси дами.

Очакваме ви скоро!

Важно за всички наши клиенти, е че магазина ни на ул."Ген Колев" 68 е затворен, а магазина на ул."Г. Бенковски" 73 ще работи от Понеделник до Събота, с почивен ден Неделя.

 

Работно време за магазина от 01.08.2016 г.

Понеделник - Събота от 10.00 до 19.00 ч.

Неделя - Почивен ден.

 

Приятно пазаруване!


колекции за бременни Варна,колекции за макси дами Варна, дрехи за бременни варна,дрехи за макси дами варна,макси мода варна,мода за бременни варна,облекла за бременни варна,облекла за макси дами варна,панталони за бременни варна,панталони за макси дами варна,туники за бременни варна,туники за макси дами варна,дънки за бременни варна,дънки за макси дами варна,гащиризони за бременни варна,сукмани за бременни варна,рокли за бременни варна,рокли за макси дами варна,официални рокли за бременни варна,официални рокли за макси дами варна,блузи за бременни варна,блузи за макси дами варна,ризи за бременни варна,ризи за макси дами варна,болера за бременни варна,зимни дрехи за бременни Варна,зимни дрехи за макси дами Варна,поли за бременни Варна,поли за макси Варна,жилетки за бременни Варна,палта за бременни Варна,пелерини за бременни Варна,връхни облекла за бременни Варна,зимни клинове за бременни Варна,якета за бременни Варна,якета за макси Варна,белъо за бременни варна,белъо за кърмачки варна,колани за бременни варна,колани за макси дами варна,сутиени за бременни варна,сутиени за кърмачки варна, жилетки за макси дами варна,връхни облекла за макси дами варна,палта за макси дами варна,пелерини за макси дами варна.

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 36 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
100303
Днес191
Вчера465
Тази седмица2201
Този месец9173