Get Adobe Flash player

Нова колекция Пролет-Лято 2018 г. с облекла за бременни, облекла за кърмачки и облекла за макси дами.

Нова колекция пролет-лято 2018 г. с облекла за бременни, облекла за кърмачки и облекла за макси дами, може да намерите в on-line магазина ни и в магазината ни мрежа, както и в магазините на нашите представители.

Акцент в колекциите за бременни са изчистените модели панталони с прав, разкроен силует и тип цигара, както и едноцветни туники и блузи в актуалните за сезона ярки и свежи цветове: синьо, аква, зелено, резеда, червено, корал, жълто, оранж, циклама и вечно актуалните бяло и черно, и тн.........

При роклите и блузите за макси дами, кърмачки и бременни ще видите модерните за сезона комбинации със специална украса: това могат да бъдат контрастно ушити копчета както и различни модели на дупки, басти, набори, а бродериите продължават да бъдат много разпространени, както и различни цветови съчетания и щампи.

Като тенденция при роклите за бременни, кърмачки и макси дами ще се акцентира на: дългите рокли и рокли с дължина до и под коляното, а материите са ефирни и стилни в красиви багри и принтове.

За дамите които работят в офис и им е необходим по официален тоалет, могат да го намерят в  съчетание от туника с панталон прав и разкроен силует. Също така подходящо съчетание за панталоните са едноцветни ризи или в съчетание с дискретно райе или каре.


нова колекция дрехи за бременни, нова колекция мода за бременни, нова колекция макси мода, нова колекция за едри жени, актуални цветове в облеклата за бременни, дрехи по време на бременност, модерни бременни, модерни макси дами,модерни макси дами. Oблекла за бременни,облекла за макси дами,нова колекция дрехи за бременни, нова колекция облекла за бременни, нова колекция облекла за макси дами,летни дънки за бременни,летни дънки за макси дами,актуални цветове за бременни,летни дрехи за бременни, модерни бременни,летни макси дрехи,летни панталони за бременни,летни макси панталони,летни туники за бременни,летни туники за макси дами,летни рокли за бременни,летни рокли за макси дами,рокли за бременни,рокли за макси дами,поли за бременни,поли за макси дами,блузи за бременни,блузи за макси дами,ризи за бременни,ризи за макси дами,официален тоалет за бременни,официален тоалет за макси, нова колекция за кърмачки, дрехи за кърмене, облекла за кърмене, облекла за кърмачки.

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 25 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
102913
Днес132
Вчера524
Тази седмица1098
Този месец8708
AZ-JENATA.BG - Последни новини