Get Adobe Flash player

Нова Колекция пролет-лято 2014г.

Нова колекция пролет-лято 2014г. с облекла за бременни и облекла за макси дами,

може да намерите в on-line магазина ни и в магазинната ни мрежа, както и в магазините на нашите представители.

Акцент в колекциите за бременни са изчистените модели панталони с прав, разкроен силует и тип цигара, както и едноцветни туники и блузи в актуалните за сезона ярки цветове: синъо, зелено, червено, циклама и вечно актуалните бяло и черно, и тн.........

При роклите и блузите за макси дами и бременни ще видите модерните за сезона комбинации със специална украса: това могат да бъдат контрастно ушити копчета както и различни модели на дупки, басти, набори, а бродериите продължават да бъдат много разпространени, както и различни цветови съчетания и щампи.

Като тенденция при роклите за бременни и макси дами ще се акцентира на: дългите рокли и рокли с дължина до и под коляното, а материите са ефирни и стилни в красиви багри и принтове.

За дамите които работят в офис и им е необходим по официален тоалет, могат да го намерят в  съчетание от туника с панталон прав и разкроен силует. Също така подходящо съчетание за панталоните са едноцветни ризи или в съчетание с дискретно райе или каре.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

нова колекция пролет-лято с дрехи за бременни, нова колекция пролет-лято мода за бременни, нова колекция пролет-лято за макси дами, нова колекция пролет-лято за едри жени, актуални летни цветове в облеклата за бременни, нова колекция пролет-лято за бъдещи майки, летни дрехи по време на бременност, модерни бременни през лятото, модерни бъдещи майки, www.reni-fashion.com

 
Bulgarian English German Greek Russian
Facebook Image
В момента има 8 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
387138
Днес133
Вчера446
Тази седмица1829
Този месец8755
AZ-JENATA.BG - Последни новини