Get Adobe Flash player

Нова модна фиеста "Най-доброто от модата във Варна" се проведе в Martini Bar.


На 30.01.2015 г. стартира ново светско модно щоу " Най-доброто от модата във Варна " с участието на Рени Фешън - мода за бременни и макси дами .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

На 30.01.2015 г. с домакин Martini Bar, в гр. Варна се проведе едно от поредицата светски модни ревюта "Най-доброто от модата във Варна" организирани от модна агенция "Пауър Подиум", с участието на най-добрите варненски дизайнери. Изненадата на вечерта бе участието на дизайнерката Рени Градинарова, която представи най-новата си колекция с мода за бременни и макси дами на модна къща "Рени Фешън". Фирмата показа част от новата си пролетно-лятна колекция 2015 с дрехи за бременни и облекла за макси дами.

Целта на тази изява е не само да се акцентира върху новата колекция на Рени Фешън както и на другите дизайнери, а също така цялото шоу е с благотворителна цел. От тази година „Най-доброто от модата във Варна" както и участниците в модните дефилета се обвързват изцяло с кампанията „Не само по Коледа се случват чудеса“, която е в помощ на детската психиатрична клиника към болница „Св Марина“ гр. Варна.

Всички желаещи могат да се включат в събирането на средства за кампанията!

Организаторите на мероприятието бяха модна Агенция „Пауър Подиум“, а домакин бе „Мартини бар“. Събитието се организира с медийното партньорството на сайта „Петел“ и вестник „Народно дело“.

Богат снимков материал от завръщането на Рени Фешън на модната сцена можете да видите във Фейсбук страницата ни и в нашият уебсайт. При интерес от ваша страна, може да си направите поръчка от електронният ни магазин или да ни изпратите запитване за определен артикул, а ние ще се постараем да Ви отговорим възможно най- бързо.

С Уважение, екипа на "Рени Фешън".

Приятно гледане !

http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=98989&opinion=


Ново светско модно щоу " Най-доброто от модата във Варна " с участието на Рени Фешън - мода за бременни и макси дами. Модно шоу за бременни и макси дами, ревю с дрехи бременни,модно шоу с официални рокли за бременни, ревю с блузи за бременни, модно шоу с туники за макси дами,ревю с ризи за бременни,модно шоу с панталони за бременни,ревю с поли за бременни, модно шоу със сукмани за бременни,модно ревю с дънки за бременни,модно ревю с рокли за бременни, клин за бременни, белъо бременни,белъо за кърмачки, жилетки бременни,дефиле с пелерини за бременни, модно шоу с дънки за макси дами, модно ревю с макси облекла,модно шоу с облекла бременни, модно ревю с дрехи бременни, модно шоу с макси дрехи, модно шоу с панталони за бременни, модно ревю с панталони за макси дами, модно ревю с туники за бременни, модно шоу с туники за макси дами,модно шоу с гащиризони за бременни, модно шоу със сукмани за макси дами, модно шоу с поли за бременни, модно ревю с поли за макси дами,модно шоу с блузи за макси дами, модно ревю с ризи за бременни, модно шоу с ризи за макси дами, модно ревю с връхни облекла за бременни, модно шоу с връхни облекла за макси дами.

 
Bulgarian English German Greek Russian

Facebook Image
В момента има 16 посетителя в сайта
Valid XHTMLValid CSS
101785
Днес29
Вчера484
Тази седмица2346
Този месец10608